Harmonika-virtuóz a szepsi plébániatemplomban

Gábor Bertalan | 28.6.2016

 

2016. június 25-én a Szepsi Napok keretében Tomáš Valiček, harmonika-virtuóz színes koncertet adott templomunkban a városi kultúrotthon meghívására és rendezésében.

A helyi és a partnervárosok önkormányzati képviselői, valamint a nagyszámú közönség előtt előadott zeneszámokkal nagy sikert aratott.

Az előadás végén Dr. Slavomír Borovský polgármester méltatta a különleges tehetség tudását és képességét. Örömét fejezte ki, hogy alkalom nyílott bemutatkoznia és bemutatnia a város lakosainak, valamint a határon innen és túli partnervárosok képviselőinek.

Valóban jó volt látni és hallani, hogy játékával az egykori árvai ministráns gyermek - hitét és hűségét megőrizve - Istent akarja dicsőíteni és szolgálni az emberek szellemi-lelki gyarapodását.

További folyamatos fejlődést, kitartást és sok sikert kívánunk neki.

 

A találkozó a Dr. Erdő Péter, bíboros, prímás-érsek különleges áldásának átadásával zárult. Amint arról már beszámoltunk, az Esztergom – budapesti főpásztor a bodollói látogatása kapcsán az itt tapasztalt lelki, szellemi és anyagi gyarapodás láttán több személyt különleges áldásában részesített, többek között Dr. Borovský Slavomír, polgármestert és Dr. Vranai Klára, hivatalvezetőt.

          

Ma 16.4.2021 van, névnapját unnepli Csongor, holnap Rudolf.
Gratulálunk!
Hírek
Harmonika-virtuóz a szepsi plébániatemplomban
|
Készítette: romkat.sk
|
close