Krisztus kenyér s bor színében Úr s Király a föld felett…

Gábor Bertalan | 14.11.2017

 

Egyórás szentségimádásra hívunk Krisztus Király főünnepének előestéjén a 2020-as 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve.

Különböző helyszíneken, de egy időben, együtt fogunk imádkozni azért, hogy az önmagát érted is feláldozó és az Oltáriszentségben velünk lévő Krisztust felismerjük és egyre jobban szeressük.

Tarts velünk! Veled együtt megleszünk 20 000-en. Mit kell ehhez tenned? Csatlakozz!

Szepsiben a római katolikus templomban november 25.-én szombaton 17-18 óra között vagyunk egyek az imában.

Mit kell tenned, ha csatlakozni szeretnél?

Az interneten a keresőbe írd be: www.krisztuskiraly.iec2020.hu

 

A Krisztus Király - honlapon - a térképen keresd meg Szepsit – Kassa közelében van. Kattints a piros körre, töltsd ki a kért adatokat és küldd el.

 

Vagyis:

1. Keress olyan helyet, ahol már most is van szentségimádás a www.szentsegimadas.hu oldalon, illetve a fenti térképen!

2. Ha nincs a környékeden szentségimádási lehetőség, akkor a helyi templomban, iskola- vagy kórházkápolnában, szerzetesi közösségben szervezhettek a helyi plébánossal, templomigazgatóval, szerzetesi elöljáróval egyeztetve szentségimádást.

 

3. Imádkozhattok a kihelyezett Oltáriszentség előtt csendben, elmélkedve, hagyományos módon, énekelve, dicsőítve, gyerekekkel, fiatalokkal, családokkal, idősekkel. Bevonhatsz zenészeket, imacsoportokat, Rózsafüzér Társulatokat, közösségeket, iskolákat és mindenkit, aki szívesen tölt egy órát a mindenség Királyával.

4. Fontos, hogy minden résztvevő jelentkezzen a krisztuskiraly.iec2020.hu oldalon. Így látjuk, hogy mennyien imádkozunk együtt, elértük-e már a 20 000 főt. A jelentkezések által tud bővülni a szentségimádási helyszínek száma is. Veletek együtt az egész Kárpát-medencében teljes lesz a lefedettség. A jelentkezés során feliratkozhatsz a NEK 2020 hírlevélre, melynek segítségével folyamatosan tájékozódhatsz arról, hogyan halad a 2020-as esemény előkészítése, és első kézből értesülhetsz programokról, bekapcsolódási lehetőségekről.

 

Legyünk egyek Krisztusban – határon innen és határon túl!

Ma 6.5.2021 van, névnapját unnepli Ivett, holnap Gizella.
Gratulálunk!
Hírek
Krisztus kenyér s bor színében Úr s Király a föld felett…
|
Készítette: romkat.sk
|