A 185. engesztelő imatalálkozó Bodollón

Gábor Bertalan | 14.2.2018

 

2018. február 13-án a Mária Rádió élőben közvetítette az engesztelő imatalálkozót. A szentmisét főtisztelendő Fedorka Zsolt, csécsi plébános mutatta be, akivel együtt miséztek a környék papjai. A kántori szolgálatot Bányász Emőke, okleveles kántor végezte. A közvetítést a templomban Ing. Juhász Jenő, Ing. Király Antal, és Simko Imre önkéntesek segítették, a komáromi stúdióban Tóth Szilveszter és Csepregi László.  

 

A szentmise megkezdése előtt nagyon sok imaszándék hangzott el, amelyet az ide zarándoklók fogalmaztak meg, és amely szándékokra a szentmise is bemutatásra került. Mivel a szentmisének végtelen értéke van, ezért mindenki bőven részesülhetett a kegyelem forrásából. Melega Márai, önkéntes ezúton is arra buzdított mindenkit, aki hallgatta a közvetítést, hogy fogalmazzák meg szívükben kérésüket, csatlakozzanak az imádkozókhoz, tárják bizalommal kérésüket a Szűzanya Szeplőtelen Szíve által Urunk Jézus Krisztus elé. A szentmise mindenki szándékéra volt bemutatva.

 

Megkülönböztetett szeretettel imádkoztunk Fulajtár József testvérünkért és egy kisebb műtét előtt álló Cehelník István önkéntesünkért, valamint a hosszabb ideje betegeskedő Csécsi Katalin testvérünkért.

 

A szentmisében többen, mint háromszázan kérték a betegek kenetének a kiszolgáltatását, amelynek értelmét és értékét részletesen igyekezett megvilágosítani az ünnepi szónok, Zsolti atya.

 

A találkozó szentségimádással és szentségi áldással zárult. Remélhetőleg sok lelki gyógyulással, aminek egyértelmű bizonyítéka, hogy aki egyszer eljön Bodollóra, az mindig visszavágyik töltekezni, gyógyulni, imádni és áldani Istent az Ő nagy jótéteményeiért.

Ma 19.4.2021 van, névnapját unnepli Emma, holnap Tivadar.
Gratulálunk!
Hírek
A 185. engesztelő imatalálkozó Bodollón
|
Készítette: romkat.sk
|
close