Egy kislány († 10) szívbemarkoló szavai édesanyjához halála előtt:

Gábor Bertalan | 3.2.2019

 

 

Legjobb lesz, ha meghalok, úgysem akartál engem. A megrendítő eset Mexikóban játszódott le, de történhetett volna bárhol a világon. A szavak néha mélyebb sebet ejtenek a gyermeki szívben, mint egy elcsattant pofon.

 

A kislány, úgy érezte, édesanyja számára csak teher. Az anya többször mondta gyermekének, hogy bár meg se született volna. A kislány úgy gondolta, ha ő már nem lesz, anyukája boldogabb lehet. Az eset még a karácsonyi ünnepek alatt történt. Felakasztotta magát, hátrahagyva egy levelet, amelyben megmagyarázza szörnyű tettét. Hibásnak érezte magát abban, hogy édesapja elhagyta őket.

 

Levelében ezt írta: „Drága Három királyok, megkérlek benneteket, hogy anyukámat tegyétek a világ legboldogabb emberévé. Gondolom mami, számodra a legszebb ajándék, amit adhatok neked, hogy meghalok. Ha elmentem, már nem teszem tönkre az életed, mint ahogy tettem, amióta megszülettem. Apa is miattam hagyott itt bennünket. Mami - szeretlek téged.“ - fejezte be búcsúlevelét a kislány.

 

A szomszédok semmit sem vettek észre. Állítólag a kislány mindig teljesen normálisan viselkedett. A rendőrség vizsgálja, mi játszódhatott le a családban. Az anya az eset után eltűnt, senki sem tudja, hogy hol tartózkodik. A szavaknak súlya van! Vigyázzon mindenki, hogyan használja őket! Gondolja meg kétszer, mielőtt kimond olyat, ami bántó lehet...

 

Forrás: pluska.sk (Ezt a cikket a Ma7-ról másolták: https://ma7.sk/kavezo/egy-kislany-d-10-szivbemarkolo-szavai-edesanyjahoz-halala-elott-legjobb-lesz-ha-meghalok-ugysem-akartal-engem)

Ma 19.4.2021 van, névnapját unnepli Emma, holnap Tivadar.
Gratulálunk!
Hírek
Egy kislány († 10) szívbemarkoló szavai édesanyjához halála előtt:
|
Készítette: romkat.sk
|
close