Jó Pásztor vasárnapja – 2019

admin | 13.5.2019

 

 

Egy alkalommal Jézus 17amikor útnak indult, odasietett hozzá valaki, térdre borult előtte, és úgy kérdezte: „Jó Mester! Mit tegyek, hogy elnyerjem az örök életet?” 18„Miért mondasz engem jónak? – kérdezte Jézus. – Senki sem jó, csak egy: az Isten.” /Mk 10, 17-18/

 

Jó Pásztor vasárnapján papjainkat köszöntöttük, nem azért mert jók, de azért, mert szolgálnak, mint az édesanyák és az édesapák, mint a hitvestársak és minden jóakaratú ember.

 

Köszönjük egészéletes szolgálatukat, mert ennek köszönhetően hallhatjuk minden nap Isten igéjét és részesülhetünk szentségeiben.

 

Köszönjük, hogy egykor rájuk nézett a Mester és megismétlődhetett életükben az evangéliumi történet: 21Jézus ránézett és megkedvelte. „Valami hiányzik még belőled – mondta neki. – Menj, add el, amid van, oszd szét a szegények közt, és így kincsed lesz az égben, aztán gyere és kövess engem!”

 

Köszönjük, hogy maradtak.

 

Az ünnep kapcsán Szepsiben tisztelettel köszöntöttük Mgr. Gyüre Zoltán, nyugalmazott református lelkipásztort is, aki megköszönte a megemlékezést, áldást közvetített Isten népére.

 

FOTÓgaléria itt:

Ma 19.4.2021 van, névnapját unnepli Emma, holnap Tivadar.
Gratulálunk!
Hírek
Jó Pásztor vasárnapja – 2019
|
Készítette: romkat.sk
|