Ajándékátadás

Gábor Bertalan | 28.12.2020

 

Amint arról már beszámoltunk 2020. december 26-án Csorba József magánvállalkozó szervezésében meglátogatta egyházközösségünket a tornagörgői fiatalok egy csoportja, hogy Ragán Dávid vezetésével pásztorjáték keretében mutassák be a szűkebb pátria egyik betlehemes játékát.

A hívek a nemes kezdeményezésért a templomból való távozásukkor elhelyezhették adományaikat a bejáratban kitett perselybe. A betlehemezők ugyanis az adományok teljes összegét az épülő Boldog Salkaházi Sára Egyházi Iskolaközpont kápolnája ólomüvegablaka kiadásainak fedezésére kívánták tovább adni. Az adományok végösszege – 406. Euró volt, amit 2020. december 27-én a szentmise után Ragán Adrian adott át Ing. Balogh Gizellának, a Boldog Salkaházi Sára Egyházi Iskolaközpont igazgatóhelyettesének.

Ezúton is ismételten megköszönjük a szíves összefogást, hogy tovább épülhet az egyházi iskolánk, ami remélhetőleg 2021 szeptemberében megnyitja kapuit azok előtt, akik a mában elkötelezetten akarják tovább adni és erősíteni a szakadozó szálakat.

Ma 21.4.2021 van, névnapját unnepli Konrád, holnap Csilla.
Gratulálunk!
Hírek
Ajándékátadás
|
Készítette: romkat.sk
|
close