Hirdetés

Gábor Bertalan | 18.4.2015

Tisztelettel közöljük a kedves Hívekkel, hogy a Kassai Érseki Hivatal pályázatot hirdet pedagógus és nem pedagógus állásra, a Szepsiben 2015. szeptember 1-jén megnyíló Boldog Salkaházi Sára egyházi intézménybe. 

 

A pályázatok feltételei elolvashatók az iskola www.salkahazisara.sk ill. a plébánia www.szepsi.romkat.sk honlapján.

 

Az eddig beíratott gyermekek száma – 194. További jelentkezők jelentkezése lehetséges. A beiratkozás feltételei szintén elolvashatók az említett honlapokon.

 

Május 2.-án szombaton a lelki napot tartunk a leendő iskola tanárainak. Jelentkezni a honlapon megadott módon lehet.

 

A június 22.-én kezdődő czestochowai Fekete - Madonna vonatos zarándoklaton a Boldog Salkaházi Sára egyházi intézményt a Szűzanya oltalmába ajánljuk. Jelentkezni Fazekas Gabriellánál lehet. Örülnék, ha térségünkből minél többen elkísérnék leendő iskolánk képviselőit erre a történelmi eseményre.

 

Örömmel közöljük azt is, hogy a szepsi templom szentmiséi és többi liturgikus cselekményei a világhálón is követhetők a szepsi plébánia honlapján www.szepsi.romkat.sk.

 

A Mária Rádió minden hétfőn és szerdán este 6 órától Makrancról egyenes adásban közvetít szentmisét, ami interneten a www.mariaradio.sk honlapon, illetve vételkörzetünkben az FM 100,6-os frekvencián hallgatható.

 

Az elsőáldozási ünnepség magyarul május 17.-én lesz. Szepsiben 9:00 órai, Makrancon 11:00 órai kezdettel.

 

Húsvét 4. vasárnapján – Jópásztor vasárnapján, a kassai szemináriumra adakozhatunk. Adományaikat köszönjük szépen.

 

Letoltés: Hirdetés

Ma 24.6.2021 van, névnapját unnepli Iván, holnap Vilmos.
Gratulálunk!
Hírek
Hirdetés
|
Készítette: romkat.sk
|