Harmonika-virtuóz a szepsi plébániatemplomban

Gábor Bertalan | 28.6.2016

 

2016. június 25-én a Szepsi Napok keretében Tomáš Valiček, harmonika-virtuóz színes koncertet adott templomunkban a városi kultúrotthon meghívására és rendezésében.

A helyi és a partnervárosok önkormányzati képviselői, valamint a nagyszámú közönség előtt előadott zeneszámokkal nagy sikert aratott.

Az előadás végén Dr. Slavomír Borovský polgármester méltatta a különleges tehetség tudását és képességét. Örömét fejezte ki, hogy alkalom nyílott bemutatkoznia és bemutatnia a város lakosainak, valamint a határon innen és túli partnervárosok képviselőinek.

Valóban jó volt látni és hallani, hogy játékával az egykori árvai ministráns gyermek - hitét és hűségét megőrizve - Istent akarja dicsőíteni és szolgálni az emberek szellemi-lelki gyarapodását.

További folyamatos fejlődést, kitartást és sok sikert kívánunk neki.

 

A találkozó a Dr. Erdő Péter, bíboros, prímás-érsek különleges áldásának átadásával zárult. Amint arról már beszámoltunk, az Esztergom – budapesti főpásztor a bodollói látogatása kapcsán az itt tapasztalt lelki, szellemi és anyagi gyarapodás láttán több személyt különleges áldásában részesített, többek között Dr. Borovský Slavomír, polgármestert és Dr. Vranai Klára, hivatalvezetőt.